Daniel Ewald, landscape architect MNLA

Neste kapittel

IMG_5027

Masteren er levert med tittelen: “Nesoddparken: Utforming av en skulpturpark som arena for lokal kunstproduksjon og -formidling i Nesodden kommune”. Oppgaven markerer slutten på fem innholdsrike år på Ås, som i ettertid føles som de har galoppert avgårde.

Det er litt pussig hvordan jeg endte opp med å prosjektere et forslag for nettopp denne parken. I 2009 besøkte jeg stedet sammen med min mor, rett før det ble fullt hus av kunstnere, utstillinger og annen aktivitet. Den gangen snakket vi også om parkarealet og spøkte om at det kunne hende at jeg fikk en finger med i spillet i fremtiden. Fem år og en rekke av tilfeldigheter senere ble det slik. Som jeg nevnte på et styremøte i Nesoddparken: Det er mange ringer som sluttes med dette prosjektet.

Oppgaven omfatter analyser og redegjørelser av parken og dens omgivelser fra steds- til kommunenivå, egne oppmålinger av stinett og forbindelser, løsningsforslag for parken og bygningens forhold til landskapet i målestokk 1:1000 – 1:200 ved hjelp av uttegninger samt utallige timer med analoge og digitale modellstudier. Oppgaven er nå til sensur og skal forsvares på gradsdagen den 19. juni.

I mellomtiden begynner jeg mitt virke i bar bakke landskapsarkitekter. Det er klart for neste kapittel.

IMG_5508

Utsnitt av modell 1:500

Filed under: Master thesis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Magasinet KOTE
BIM for landskap

Calendar

May 2014
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: